Як прибрати запах домашніх улюбленців

Як прибрати запах домашніх улюбленців

Сьогодні практично в кожному будинку є домашні тварини – тхори, ласки, хом'яки, щури, кролики, кішки та собаки, що тішать нас своєю відданістю, ласкою, гарним настроєм та оптимізмом. Але, на жаль, домашні вихованці – це не лише маса приємних моментів, а й створення власникам нових турбот, обов'язків та проблем. Однією з таких проблем для заводчиків домашніх вихованців може стати неприємний запах у квартирі, що виділяють тварини. Давайте розберемося, як швидко усунути неприємні аромати від тварин у всіх їх проявах, використовуючи сучасні технології та ефективні народні засоби.

Поради щодо усунення запаху

Багато хто для того, щоб позбутися неприємних ароматів, купують у зоомагазині спеціальні освіжувачі повітря або парфумовані дезодоранти, проте вони не дають позитивного результату. Освіжувачі просто маскують амбре на деякий час і за дві години воно знову повернеться до квартири. Інші вдаються до звичайних народних засобів:

1. Миють підлогу з домішкою йоду (розчин на 1 л – 10-20 йодних крапель) або додають у воду марганцівку, оцет, сік лимона та перекис водню.

2. Обробляють приміщення засобами з речовинами, що містять хлор. Такі засоби добре знищують шкідливі та інфекційні бактерії, але мають високу токсичність і викликають головний біль.

3. Користуються ефірними оліями – евкаліптовими або цитрусовими, які залишають приємний аромат і відбивають у вихованців бажання мітити конкретне місце в квартирі.

4. Використовують засушені скоринки лимона, апельсина, кориці.

Народні засоби – це добре, але малоефективно та короткочасно. Одним з найефективніших сучасних способів усунення неприємних ароматів є якісний нейтралізатор запаху California Scents Odor Eliminator Fresh Linen. Це чудовий засіб для нейтралізації та повного усунення запахів, що виділяються домашніми тваринами. Нейтралізатор усуває, розкладає та знешкоджує молекули джерела (екскрементів), а не маскує їх. Для продукту California Scents Odor Eliminator не існує запахів, що не піддаються видаленню. Він абсолютно нешкідливий для людини і тварин, має приємний ніжний аромат і швидко справляється зі своїм завданням. Достатньо лише одного застосування і ви отримаєте чисте від сторонніх запахів приміщення.

Для боротьби з неприємними та небажаними ароматами також можна використовувати знищувач запахів California Scents Pet Scents. Його достатньо поставити в приміщення, де живе вихованець і ви забудете про неприємний аромат. Ваша квартира наповниться запахом затишку та чистоти. Починайте боротьбу з неприємними запахами у квартирі відразу після того, як ви їх відчули, пізніше ви можете звикнути і не помічати їх, але гості відчують такі аромати з порога. Варто відзначити, що використовуючи куплену професійну продукцію для усунення запахів вихованців, не забувайте дотримуватися інструкції, тому що дія деяких з таких нейтралізаторів починає проявлятися відразу або через кілька днів.

Любіть свій будинок, себе та тварин. Створюйте затишок і наповнюйте свій дім приємними ароматами, а до тварин ставитеся з турботою, не забуваючи дотримуватися всіх заходів гігієни.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]